Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livet är att städa en trappa, ett rent helvete livet är, tänk den som håller barnet kär, dröm om att sången rappa, klappen och dunken i ryggen bär...


Ord som rimmar på pappa





Livet är att städa en trappa,
ett rent helvete livet är,
tänk den som håller barnet kär,

dröm om att sången rappa,
klappen och dunken i ryggen bär...
Lyssna på Frank Sappa,

plötsligt balansen sin halkbart tappa,
in där koden väl knappa,
tänka stundom på ens hängda kappa,

oavsett en sorts gardin eller
mera flott väska gjord i nappa,
bara brista ut i sång eller i tal och rappa,

gå omkring och slappa.
vabba eller prata o jamsandes jappa
Livet är att städa en trappa,




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 11 gånger
Publicerad 2024-06-26 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP