Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordens dag idag och alla dagar


Vi har gjort åverkan

Naturen vädjar ej längre

väser bara klimatpåverkan

och liksom korallrev i tusenden

bara blekna bort medan

hoppet klara gått på avvägar




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-22 09:58



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Dystopisk i tonen men ändå med en strimma hopp som jag läste mellan raderna.
2024-04-28

  Marita Ohlquist VIP
Moder Jord mår inte bra
bara att konstatera
vi måste besinna oss
snart orkar hon inte mera.
2024-04-24

    Lena Staaf VIP
Korallreven är en bra bild av det hopp som bleknar i takt med klimatförändringarna.
2024-04-23
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP