Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröra eller att inget förmå


Natten drar pråmar

skuggor som kråmar

Allt i allt en av dessa

nätter förutan

egentlig substans

men en och annan

ber om en dans

och en orsak att existera


genom beröring

ett utsläpp känslor

en rörelse som färgar

av sig driver vidare

i djupa spår eller

helt enkelt inget förmår




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-05-04 12:10



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Bra skrivet om känslor som
kan uppstå om natten och
människors behov av beröring.

2024-05-09

  Boneyfrank VIP
Bra slutkläm, fint ihopsatt!
2024-05-09

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text som får mig att tänka på livet och att vi inte vet var det bär hän.
2024-05-06

  Susen VIP
Tänkvärda ord. Ta platsen genom att stånga sig fram eller stå tyst i ett hörn
2024-05-05
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP