Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somliga dagrar bara guld


Somliga dagrar bara guld
lyckan dig nyfödd ren och huld

Tilltro till livet och den färd
genom stor vishet syns vår värld

Vi vill tro godhet hälsa stor
framsynthet i vårt väsen bor

Framtidens lagrar kan vi se
få just den sötma liv kan ge




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-26 11:07



Bookmark and Share


  Susen VIP
Hoppingivande ord. Fint rimmad
2024-04-28

  Boneyfrank VIP
Fina rim, bra flyt!
2024-04-28

  Elinor Sörensson VIP
Tänkvärt budskap
fint rimmat
2024-04-27

  Marita Ohlquist VIP
Sådana dagar är en skattefri förmögenhet.
2024-04-26
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP