Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenaden

De bortglömda skorna.
De utan sulor,sömmar och tyg.
Så ingångna.
Så slitna.
Att för varje andetag.
En skata dör.
Jag vet.
För jag såg den döda skatan igår.
Hon bara låg där.
I sin ensamhet.
Men auran.
Auran var allt.
Allt jag aldrig var.
Men jag fortsätter gå.
Utan skor.
Tills Sundbyberg blir Solna.
Då stannar jag till.
Funderar ännu på livet.
Och döden.
Vänder mig om.
Och fortsätter min promenad.
Hem.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-06-11 14:50



Bookmark and Share


  Rubia VIP
wow!
den tåls att läsa om och om igen
2024-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP