Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägger mig hungrig

Känner du doften.
Doften av sommar.
Sommar, den som somnade in.
In kom du i mitt liv.
Liv som bär smak av solmogna körsbär.
Körsbär så som fint årgångsvin.
Årgångsvin vi sippar på.
På ön längs med skuggorna.
Skuggorna av dig och mig i perfekt harmoni.
Harmoni kittlar våra sinnen.
Sinnen smeker så som fjädern.
Fjädern susar i vinden.
Vinden viskar till molnen.
Molnen formar våra kroppar.
Kroppar gör änglar i snön.
Snön kommer till vintern.
Vintern så avlägset långt borta.
Borta är vi från varandras närhet.
Närhet av den trygghet du gav.
Gav du dig iväg en tidig morgon.
Morgon som ej hann säga farväl.
Farväl den natt som kunde vara fler.
Fler än de känslor du känner.
Känner du doften.
Doften av sommar.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-29 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP