Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden

Jag hörde din röst.
Svagt.
Så nära.
Så långt bort.
Det var då.
För länge sedan.
Men ändå idag.
Livet.
Så skört.
Så avlägset.
Tårarna rinner.
Gråten ett hav av känslor.
Du talade in på telefonsvararen.
Jag lyssnade på det nyss.
Mamma, var är du?
Saknar dig så fruktansvärt.
Så avstängd utan dig.
Så långt bort.
Så nära.
Svagt.
Jag hörde din röst.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 13 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-30 14:34



Bookmark and Share


  Anonym__ VIP
Dina ord är så gripande och bär med sig en känsla av längtan och saknad. Att höra någons röst, även om det är svagt och avlägset, kan väcka så många känslor
2024-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP