Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doft av någon annan.

Jag såg henne gå förbi.
Den andra kvinnan.
Mitt tredje jag.
Borstar bort det svarta dåliga samvetet.
Putsar min fjäderdräkt glansig igen.
Fortsätter att gå.
Tills jag passerade henne en gång till.
Våra blickar möttes.
Om än för en kort sekund.
Vi båda visste.
Att vi setts.
Förut.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 14 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-28 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP