Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pendeltåg

rostfärgat hav blommar av frånvaro
när djuplodad sorg värjer sig över samtiden
finner tankarna nya gruvschakt
att fylla med tvivel




Fri vers av (JB)
Läst 36 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-16 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

(JB)
(JB)