Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ett stilla stjärnfall


ser en blek tanke
mellan öga näsa mun
som bryner hennes blanka panna
bedårande
hur strösslade fräknar
kan te sig så slumpmässiga
och ändå forma
en oändlighet




Fri vers av (JB)
Läst 49 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2024-06-16 19:34



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
Så vackert och kärleksfullt.
2024-06-17
  > Nästa text
< Föregående

(JB)
(JB)