Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågor


det är inte orden som formas mellan hennes läppar
som glöder i hennes blick
det är något annat som talar
när hon öppnar sin mun
det står en tavla och skälver
bakom ridåerna
som egentligen vill visa
det vackraste




Fri vers av (JB)
Läst 16 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-06-30 12:03



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
Åhh. Känns under huden.
2024-06-30
  > Nästa text
< Föregående

(JB)
(JB)