Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömlandskapet


här står vi med raketer i varsin hand
låter fötterna plöja mjukt i trevande sand
skapar fäste åt pinnarna i marken
som ristat i den tunnaste barken
det är kärleken mellan oss
den ska växa sig allt större med tiden
och skjuta upp som sprakande siden




Fri vers av (JB)
Läst 29 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-06-27 09:14



Bookmark and Share


  Karl den store VIP
Fin!
2024-06-28
  > Nästa text
< Föregående

(JB)
(JB)