Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snäckskal

tejpar ihop allt ännu en gång
limmet är slut
så det blir grovt
inte alls särskilt finstilt
kantigt och ganska fult
men hårdare än någonsin




Fri vers av (JB)
Läst 34 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-06-18 17:27



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Självbevarelsedrift
2024-06-23
  > Nästa text
< Föregående

(JB)
(JB)