Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Minerad lott (stafett). Av Gunwale.


Kommentar på en text (2818) bara rim





De flesta lotter äro väl nit,
sådant är snurrans gebit,
minspelets betydelse går någon förbi,
där ser person ut att bli,

en som glatt ler o visar tänder,
slår ut och visar tomma händer,
så majestätiskt troende värst om,
tankar o känslor bara där kom.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 12 gånger
Publicerad 2024-06-26 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP