Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Människor vilka ikläder sig sandaler, gör det för att undvika vattendränkt underlag samt skandaler... Det ligger en viss tillfredställelse i att öva och sedan efter mycken övning märka hur det som bara 'flyter på', men även kunnig övar ofta nog.


Under en bro av skandaler




Under en bro av sandaler
hittas stundom skandaler
söker i oros tider e hemlig skatt
finns där i god tro blommor i e hatt

men människors drömda lott
om skönhet o rikedomens slott
i sömnens rike gå likt en mästerkatt
klädd i stövlar kring het gröt en natt.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 10 gånger
Publicerad 2024-06-26 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP