Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur En värdelös själ


Mina dikters etymologi

Jag är inte mina dikter

Men någon kan tro

att jag är som dem?

Dikterna har lämnat

Sitt bo och flugit

Ut i världens mångtydighet

Inkognito huserar dikterna

Med läsarens fantasi

Vad du läser in

mellan raderna

Är sannolikt förknippat

Med din egen inbillan

Och begåvade läsförmåga

Om Mina dikters etymologi

Når en botten på djupet

I din själ

 

 

Taleptox Skrev

Den 20240617

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 6 gånger
Publicerad 2024-07-04 07:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP