Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knuff.

du knuffar lite lätt på mej
ibland behöver alla en knuff.
knuff i rätt riktning.

men jag bara snubblar av stigen helt.





Fri vers av st.alice
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-09-30 23:52



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Och vet de som knuffar att det verkligen är åt rätt håll?
2006-10-01
  > Nästa text
< Föregående

st.alice
st.alice