Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjälplösa människor som jag känner

jag har ont i magen och jag fryser lite
det visar sej att söndagar kan vara grå & trista
även i californien. och det påverkar mej och alla hjälplösa människor som jag känner. men igår dansade vi med basketbollspelare
som bjöd oss på rom & vodka & öl
men jag vill inte att du ska bli förälskad i mej
för jag är inte bra på sånt och du frågar mej
\"hur många pojkvänner har du haft?\" och jag skriker
inombords mitt svar, men säger egentligen bara \"uhh...\"
för jag orkar inte ha en full-seriös-öppenhjärtad-diskussion
inte inatt. så vi kan strula och pussas, låtsas vara intresserade
på riktigt. men när jag vaknade så vaknade jag
med ett leende på läpparna. varför? jag orkar inte.
och min spanska granne pratar bara om sina problem,
om hur dåligt bilen går, om hur han brukade röka kokain
på kullen i Elings park, om hur han måste göra \"community service\"
nu för att han hade testat positivt på drogtestet.
och jag orkar snart inte höra mer om dina problem,
FÖR DINA PROBLEM ÄR LIKADANA VARJE DAG.
ingenting händer i din värld, du står stilla på samma ställe,
och jag KAN INTE RELATERA FÖR JAG RÖR MEJ FRAMÅT & BAKÅT HELA TIDEN.
jag hatar att inte ha kontroll, och jag känner mej hjälplös idag.
hjälplös för att vädret e dåligt.
hjälplös för att pojken från inatt är i min grannes vardagsrum.
hjälplös för att han ville bjuda mej på lunch.
hjälplös för att jag tackade nej.
hjälplös för att jag inte är hjälplös alls egentligen, nej - jag har lärt mej att klara mej ensam alldeles för bra.




Fri vers av st.alice
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-19 01:34



Bookmark and Share


  Poison Ivy
jävligt träffsäkert, ser en del av mig i dig
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

st.alice
st.alice