Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jordgubbsfält

bilen brummar fram längs motorvägen
solen skiner, orange
linda och izzy skrattar i baksätet
spegelvänt

inget är verkligt på jordgubbsfälten

åker längs apple grove i natten
basen dunkar på säkert
jake fimpar en cigarett
\"objects are closer than they appear\"

inget är verklighet på jordgubbsfälten

i lean back against the velvet chair
whisper words of wisdom in the cinema
blank canvas of red
colours distorted in watercolors

nothing\'s real when you walk the strawberry fields

don\'t let me drag you down with my euphimisms
cloaked in misunderstandings
it\'s easy to be confused
\"deep water\"

nothing looks real at the strawberry fields.




Fri vers av st.alice
Läst 456 gånger
Publicerad 2007-10-20 04:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

st.alice
st.alice