Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kände mig så glad :o)


Såg(l)ad just nu


Ska jag hoppa av glädje?
- eller är det för konstigt?

Jag kanske borde krama alla?
- eller nej, det är ju typ lite...läskigt...
Jag skulle i alla fall varite lite förvånad
- ifall någon bara plötsligt skulle krama mig

men också lite glad

Varför är det så svårt att bara sluta le just nu?
- det är ju verkligen inte jag!

nä, det är det verkligen inte

Det känns nästan som om jag ska lätta när som helst
snart!

men jag vet att jag inte kommer att göra det

Jag är bara så jävla glad!
- och jag som nästan aldrig svär

Det finns ingen som kan ta bort det från mig...just nu
Det spelar lixom ingen roll hur det går på provet imorgon
- och det är verkligen inte jag...

verkligen INTE...jag

Varför låter den här texten så konstig?
- äh, jag orkar ändå inte bry mig

Släpper lite av min pedanta och nogranna sida
- men bara lite....inte allt


Gud, jag är så jävla glad!

Jag antar att det märks.

eller?




Fri vers av casanova
Läst 575 gånger
Publicerad 2006-12-07 20:28



Bookmark and Share


  Lithia
Underbar, glad och hoppfull text!!! :) Du skriver verkligen så att man känner igen sig!!
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

casanova
casanova