Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ridå

Min sista scen

- min sista replik

Jag säger orden

- för allt vad jag är värd

Med sorg

- och med glädje

Det är vad kärlek skapar


Ridån rullas ner...

Obemärkt går jag

- precis som mina hej då: n alltid varit

Tysta

Osynliga med tårar hängande

som kristaller...




Fri vers av casanova
Läst 576 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-06 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

casanova
casanova