Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrande

du gör mig så underbart glad
- att man inte kan sluta le om man tänker på dig

men du gör mig sorgsen, nästan mer än vad någon annan kan göra
- för att jag vet att du inte ens vet att jag finns

jag vill inte heller veta att du finns
- fast innerst inne vill jag det ändå




Fri vers av casanova
Läst 552 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-06 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

casanova
casanova