Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ser ingenting ut?

En jord

En himmel

Ett universum

För evigt?

Om allting tar slut

Vad finns då?

Där universum slutar

Vad finns där?

Det undrar jag

En grubblare av naturen




Fri vers av Novell-writer
Läst 443 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-19 17:41



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Kan för evigt ta slut...? hmm... tål att funderas på..
2007-03-23

  Tosan
Känner igen mig i dina frågor!
2007-03-21

    lillapoeten
Det undrar nog många.. bland andra jag..
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Novell-writer
Novell-writer