Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svält, våldäkter, hat, självmord, rasism, könsdiskriminering m. m, m. m


Människovärdet

Vi är människor

med känslor

med tankar

med liv

Behandla oss som människor

med känslor

med tankar

med liv




Fri vers av Novell-writer
Läst 489 gånger
Publicerad 2007-03-30 22:18



Bookmark and Share


  Leif Furstedt VIP
Den satt som smäcken... ord som många skulle behöva vakna upp till, varje morgon. Vackert, enkelt och tänkvärt.
2007-04-29

  LillSandra
Mkt bra skrivet... de är precis så de är!
2007-03-31

    sailormoon
precis. :)
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Novell-writer
Novell-writer