Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man behöver tårar


Salta droppar

Att låta tårar falla utan hinder

Utan något som smärtan binder

Att bara låta dem ramla ut

I vrede, sorg och höga tjut


Att bara gömma sig i kudden och gråta

Gråta tills man klarar av att förlåta




Fri vers av Novell-writer
Läst 1133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-04-02 18:23



Bookmark and Share


  friheten
Stämmer bra
2008-06-20

    Melinda Andersson
Åhhh vad bra!!! :P KRAM Melinda
2007-09-02

    bottle of pop
bra!
2007-04-24

  Charlotte Johansson
Den var super bra!! Du är min lilla poetkompis du :P!
2007-04-17

  Watercolour
fantastiskt.
2007-04-04

  Tosan
Vackert!
2007-04-03

  Marreb
Snyggt! Med rim och allt. :-)
2007-04-02

  Jack E. Gladh VIP
Läsvärt fint. En direkthet som är charmfullt.
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Novell-writer
Novell-writer