Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På mirakelkonferansen i somras träffade jag en kille från Norrbotten...


Kärlek på distans?

Vad menade du egentligen?
När du satte dig tätt intill
När du borrade in dina blå ögon i mina
När du skrev att du brukar drömma om mig

Vad ville du egentligen?
När du bad om mitt mobilnummer
När du frågade om jag ville sitta i ditt knä
När du skrev att du längtade efter min röst

Är vi mer än bara vänner?
Kan vi vara något mer
mellan Kalix och Kungsängen?

Jag vill
Läsa dina tankar
Förstå vad du menar

Men

Om jag klarat av det
hade jag antagligen blivit sårad
Människan tänker så mycket dumt
Menar så mycket den egntligen inte menar

Håller vi varandra i handen
nästa gång du kommer till Stockholm?

Eller är din hand upptagen
av en hand från Kalix?
En annan flickas hand





Fri vers av Novell-writer
Läst 708 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-01 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novell-writer
Novell-writer