Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommer knappt ihåg predikan den kvällen


Torsdag kväll...

Så länge jag plågats
av tvivel och sorg

Men den kvällen
flyttade du än en gång in
Doppade mitt hjärta i din fullkomliga kärlek

Dog för mig
medan jag ännu var en syndare
älskade mig
innan jag fanns

Glädjens allvar
fyllde
min kropp,
min själ
min ande

Visste så innerligt
att detta var meningen med mitt liv
Att denna djupa kärlek
var det ända som kunde tillfredställa mig

Nu,
lördag förmiddag
får jag inte glömma
känslan av lycka




Fri vers av Novell-writer
Läst 439 gånger
Publicerad 2007-04-07 11:40



Bookmark and Share


  Charlotte Johansson
Känslosam, men det blir bara bättre dikter då:P!
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Novell-writer
Novell-writer