Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här är tillängnad Charlotte


Jordens ängel (2)

Du vet vem du är
Ingen tvekan om det

Faller inte för lockelser
En så stark karaktär

Självdiciplin
Mognad
Trofasthet
Underbar älskad vän

Låter inte andra bestämma
vem du är
vad du ska göra
var du ska gå

Jag är så lyckligt lottad
att ha dig som min vän
Underbar älskad vän

Alltid vänner, underbara vänner

Du och Jag




Fri vers av Novell-writer
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-03-27 09:58



Bookmark and Share


  Charlotte Johansson
Tack!
Min bästaste vän!
Jag älskar dig av allt jag har!( Och lite till :P )
PUSS OCH KRAMS!
Charlotte.
2007-04-03

  Marreb
Är det den Charlotte jag känner? Tyckte att det kändes som hon. Håller med dig.
2007-03-27

  Krissie
Jag blir glad av den här!
2007-03-27

  hilja
jätte fin dikt!
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Novell-writer
Novell-writer