Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Florian, bästa vännen

Du är så go, så himla go
min allra skönaste vän
Ditt skratt det smittar av sig
när du skrattar igen och igen

Det är så skönt att veta
att du alltid är där för mig
Jag vill att du ska veta
att jag alltid är här för dig

Alla våra minnen
de får mig att skratta och le
Alla kvällar i Dalsland
Då vi spelat och druckit te

Med dig så kan man alltid
bara vara sig själv
Jag vet ju att du följer mig
över stock, sten och älv

Alltid bästa vänner
vänner med drag
Alltid bästa vänner

Du och Jag




Fri vers av Novell-writer
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-28 21:24



Bookmark and Share


  LillSandra
å så fin... ja vänner är de viktigaste i livet :)
2007-03-31

  Marreb
Ja, jag är så glad att ni har varann! Och trogen det är han. :-)
2007-03-29

  Tosan
Jättefin och sann!! Vet han om det?
2007-03-28

  Neal VIP
Så fint !
2007-03-28

  Lena K Nilsson VIP
Fint skrivet om härlig vänskap!
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Novell-writer
Novell-writer