Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flykt.

jag sprang iväg från bullret
jag sprang utan att se
jag sprang ut i regnet, över bron
bort från er.

jag sprang genom villaområdena,
där familjer satt och åt middag
jag sprang genom skogen,
regndroppar i mitt hår.

jag springer där fortfarande.

jag sprang och gömde mej
från skäll och gnäll
jag sprang och tänkte,
hatade dej.

jag gömmer mej där fortfarande.

jag såg solen gå ner och upp igen
jag hörde bilarna köra bort och tillbaka igen

jag sprang till världens ände, bort från dej.
men på nåt sätt kom du ändå ifatt mej.

jag springer där fortfarande.




Fri vers av st.alice
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-04-08 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

st.alice
st.alice