Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Åsa


Varför?

Det skär in i min kropp
får mig att blöda
Lida
Gråta

Varför?

Varför lindar du vass taggtråd
runt mig?
i mig?

Varför?

Lämnar svidande vita ärr
runt mig
i mig.

Varför?




Fri vers av Ecila
Läst 400 gånger
Publicerad 2007-04-13 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ecila
Ecila