Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Mickis.


I ett bottenlöst mörker



Hennes tankar försvann ner i en bottenlös avgrund
Rädslan kröp längs hennes rygg, tog sig in innanför hennes hud samtidigt som saknaden efter en Älskad skar inom henne.

Ett trasigt hjärta som klyvts itu,
av någonting starkare än tusentals knivar vars eggar var dränkta i hat,
kämpade mot sorgens svarta brevduvor.

Ett gift mot hennes läppar - en försmak av en vilkorslös kärlek vars lyckliga slut blott var en fantasi.
En inbillning av någonting vackert.

Ett öde utan slut, sorgens evighet i oändlighet frös hennes ådror till is,
förvandlade fantasin till en mardröm med desperata skrik och endast ett vagt eko från avgrundens mörker till svar.

Fångad i en verklighet av evigt liv.
Hon föll handlöst ner i avgrunden i tron om att kärlekens vingar skulle förvandla henne till den ängel hon ville vara.

I ett bottenlöst mörker faller hon än.




Fri vers av Ecila
Läst 554 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-15 19:49



Bookmark and Share


  Lipshit
du är ju redan en ängel, i alla fall i mina ögon... förlåta alice, ångrar att jag gav upp så lätt <3
2009-04-06

  Larz Gustafsson VIP
Detf inns räddning. En utväg.
2008-06-15

  Fånga dagen
Bra skrivet väl valda ord som berör
jag har själv skrivit en dikt som har samma titel finns i början av mina alster
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ecila
Ecila