Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vill veta, men alla vet



Ensam. Isolerad
En viss trygghet.
Ingen ser. Ingen hör.
Ingen vill veta.

Ensam. Isolerad.
En viss rädsla.
Ingen vill se.
Ingen vill höra.
Alla vet.




Fri vers av Ecila
Läst 454 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-09 15:20



Bookmark and Share


  Messalina
Tunga ord om utsatthet, jag hoppas att det blir bättre snart..
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Ecila
Ecila