Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer


Aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig

mer

ska jag
lita på någon

aldrig

mer

ska jag
tycka om någon

aldrig

mer

ska jag
öppna mitt hjärta för någon.

Aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig

mer






Övriga genrer av Ecila
Läst 454 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-05 16:19



Bookmark and Share


  a h de v
och sen kommer det nån och gluttar inuti en igen och frågar och vill ha och bönar och ber
kontakt
kontakt
våga lita
våga öppna
och så gör en det igen
allt går bara runt runt runt
det är ingen idé att ta sig på allvar
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ecila
Ecila