Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärr



Jag hatar de för att de aldrig slutar såra,
de kommer aldrig försvinna från min hud,
de kommer alltid påminna mig om
varför de finns där.
även om ärren på min hud bleknar
så finns ändå de
riktiga
stora
ärren fortfarande kvar inom mig.

jag älskar de för att de är verkliga,
ett bevis till mig själv
hur patetiskt svag
jag varit
och hur
mycket
starkare
jag blivit.

- mina krigsärr!




Fri vers av Ecila
Läst 633 gånger
Publicerad 2008-07-16 02:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man har ådragit sig en del under årens lopp.
Både inre och yttre.
Själv fick jag en tand utslagen på grund av min kristna tro.
Men de inre ärren är värst.
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Ecila
Ecila