Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om oss. det som var. det som aldrig mer kommer bli.


En hand på mitt lår


En hand på ett lår
så mycket tankar
vetskap
om någonting förbjudet
så mycket olycklig kärlek
Tänk, en hand på ett lår
En hand som skapar så mycket
tankar
kärlek
Tänk att en hand på ett lår
kan skapa så mycket
förtvivlan
hatkärlek

och en jävla massa tårar.




Fri vers av Ecila
Läst 468 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-14 23:13



Bookmark and Share


  Lipshit
du kommer få någon annans hand på ditt lår hjärtat :)
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Ecila
Ecila