Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om föräldraskap och drivkraft.


SOM VIND OCH VATTEN

*****

Som en smekande vindpust,
blir orden för honom,
som en hjärtats vindpust,
av kärlek.

*

Som en rytande orkan,
blir orden för honom,
genom misstro,
och kränkningar,
av okunskap.

*

Som en drivkraftig kuling,
är jag för honom,
som en drivkraftig kuling,
av vilja,
och möjligheter.

*****

Av Robin B. E. Sjöberg den 26/2, i Edeby på Väddö i Norrtälje kommun.




Fri vers av Robin B. E. Sjöberg
Läst 343 gånger
Publicerad 2007-04-16 06:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin B. E. Sjöberg
Robin B. E. Sjöberg