Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som i en dröm

Du kom till mig
som in en dröm
Du, min enda anledning att älska
Du får mig att le, du får mig att längta
Längta till kärlek, Din kärlek
För du är fin,
underbar och vacker
Min älskade, älskade Du




Fri vers av Miss P
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-19 15:26



Bookmark and Share


  kaldorei
Åh, en sån fin =)
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Miss P
Miss P