Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskap Är Det Största Som Finns


Gränslös Vänskap

Du finns i mitt hjärta hela tiden
det är inget du slipper undan
för du min vän, är den bästa
i en värld utan krav där
gränslös vänskap hägrar
kan andra aldrig ta sig in
även om dem kämpar
för denna värld är bara för dig och mig




Fri vers av Miss P
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-31 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss P
Miss P