Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måla det i alla världens färger

Säg mig, du fina
vad ditt innersta bär
Måla det i alla världens färger

En tavla så underbar
att hjärtat slår volter
eller brister av alla dina sorger

En symfoni av känslor
små stänk av lycka
ett drag av ilska

För jag lovar dig att
alltid ha den tavlan
Alla dina färger
nära mitt hjärta




Fri vers av Miss P
Läst 338 gånger
Publicerad 2009-01-01 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss P
Miss P