Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyng Inte Ditt Hjärta

Min inre sorg är mer över andra
än över mig själv
För jag har mest
längtan inom mig
En längtan som kanske
ibland blir för stor
Men tyng inte ditt hjärta över min saknad
För den kan endast jag råda bot på




Fri vers av Miss P
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-21 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss P
Miss P