Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröstlöst längtande...

ilskan inom mig skriker ut skälsord
...vill bara bort
ingen förstår min oro
över att det inte finns nåt mer
att det är det här som är...
blankt på andra sidan
dit man desperat kämpar sig till
då man sliter och drar i alla sköra trådar
längtar efter nåt bättre, efter nåt annat
efter nåt man aldrig kan få...




Fri vers av Miss P
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-31 20:20



Bookmark and Share


  Inkka
Jag gillar sina rader,
känner igen det som finns där!
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Miss P
Miss P