Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Vackra Blomma

Jag sparade den blomman du gav mig
ville att den skulle leva för evigt men den dog
Visset hängandes över vasens kant
allt det vackra var borta och
kvar var bara en längtan av något som varit




Fri vers av Miss P
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-21 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss P
Miss P