Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halva inne

Du och jag Bobby McGee
Dela en jolle & bli dum
Gud tittar men han kan inte se mej
Dunkade så hårt att jag blev avdomnad

Så vadå om du kastade bort allt?
Ta en öl och låt oss prata om det nån annan dag

Bollocks, twat, fag, sod, shag, bird, bloke...
... ja, jag har nog halva inne.




Fri vers av st.alice
Läst 335 gånger
Publicerad 2007-06-20 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

st.alice
st.alice