Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis

Precis
Där! Den sekunden.

Grät mej till sömns
Frågade varför
om och om igen.

Men, precis där!

Vaknade med svullna ögon
Redo för ångesten
men den kom inte.

Precis där släppte jag dej
Precis den sekunden blev jag fri
Aldrig har jag ångrat den sekunden.




Fri vers av st.alice
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-07-01 01:53



Bookmark and Share


    Nicklas
Svårt, jobbigt, ibland omöjligt.
men när det väl släpper, så otroligt befriande!

bra skrivet!
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

st.alice
st.alice