Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud älskar sina barn

gud älskar sina barn, mhmm...

jag vet att vi aldrig kommer bli vänner
jag vet att minnena stannar kvar

gud älskar sina barn

dom säger att tiden läker alla sår...?
dom säger att kärleken består...?

gud älskar sina barn

jag vet att dom har rätt
jag vet att dom är bättre än mej

gud älskar sina barn

jag vet att jag har rätt
jag vet att jag är bättre än alla andra

för gud älskar sina barn,
såna som jag.
såna som reser sej upp igen,
knuffa mej då -

kom igen...

i dare you.





Fri vers av st.alice
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-07-20 21:32



Bookmark and Share


  tingeling
utmärker sig. Bryter alla mönster, tack ! Det är svårt att vara orginell men du lyckas mer än väl och jag beundrar din kraft trots att jag känner en ton av ironi? . Otroligt skickligt i alla fall.
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

st.alice
st.alice