Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

wOW!

Smilgroparna nästan reser sig
vilken underlig glädje

var det så här det brukade vara att vara lycklig
haha! Förlåt men jag måste skratta i den här texten
du förstår
jag är nästan glad
inuti
mig själv.

och känslan e inte som efter några glas vin eller en trevlig utekväll i rätt sällskap osv,
även fast känslan skulle kunna gå att gemföras så
så är det inte det jag känner

jag är 05.25 glad
efter att ha varit vaken hela natten
och nu i den här stunden då när nästan allting
iaf det mesta nu sover i staden

så känns allting så lugnt
så bekymmerslöst


Härligt











Fri vers av Toronto för att jag aldrig varit där.
Läst 412 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-26 05:27



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Wow vilken härlig dikt säger jag bara!!!
2008-11-07

  nettizen
Låter underbart härligt!
Sånt här blir man uppriktigt glad av att läsa.
All lycka till den som lyckan fångar
:)
2007-07-26

  Mike
vilken härligt uppfriskande dikt! för mig som inte dricker kaffe så funkar din text perfekt! tack.
2007-07-26

    Nicklas
haha jag vet hur det ibland känns när man varit vaken en hel natt, man känner sig glad, nästan berusad helt utan anledning. Underbar känsla, som dock försvinner efter ett tag. Hoppas att det inte enbart är en sådan känsla, och att den stannar kvar!
2007-07-26

  ospray
Härlig känsla du förmedlar,
skön läsning så här tidigt.


applåd!
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Toronto för att jag aldrig varit där.