Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men hoppa inte börja hoppas



men om så vore
vad skullde då finnas kvar

andas in andas ut

finn en mening

Livet

i livet

om kamp om glädje om kärlek
här
skönhet överallt runt omrking
mig

Livet fortsätter och

och vi var fortfarande på väg
mot slutet
med öppna ögon
med öppet hjärta
hopp




Fri vers av Toronto för att jag aldrig varit där.
Läst 387 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-12 16:59



Bookmark and Share


  Svartsilver
Underbar dikt om hopp och glöden att vilja leva ett LIV
2008-11-16

  Sophia B
innerlig och mkt bra!
2008-11-15

  Fånga dagen
Vackert och insiktsfullt
Grattis till placeringen
mvh ak
2008-11-14

  Johan Bergstjärna VIP
Hopp..... Topp! : )
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Toronto för att jag aldrig varit där.