Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

typ framför allt ? (såklart)

soligt klart

För att Gud är Godhet
och för all enkelhet
livet så vackert
alltid
eller oftast iaf


Förståss så vajjar tron
och kanske är allt precis som det ska

men jävla tvivel
men älskade hopp

kom tårar
farväl

för att välja glädje




Fri vers av Toronto för att jag aldrig varit där.
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-01 19:50



Bookmark and Share


  Sophia B
intressant, verkligen.
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Toronto för att jag aldrig varit där.