Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara kanske.

kanske var det inte rättvist av henne att gå,
kanske hon var rädd.
kanske undrar hon hur det kunnat vara?
kanske.

kanske tänker hon, att du är djupet av hennes ångest?
kanske tänker hon att hon gjorde rätt.
för om hon stannat, skulle hon kanske blivit lycklig,
och det vore främmande - för främmande.

kanske vet hon att du väntade på henne,
kanske hon inte brydde sej.
kanske var hon precis så oberörd som hon verkade,
kanske.

kanske sitter hon just nu och önskar att du låg i hennes säng,
att då skulle det varit värt det.
kanske önskar hon att hon inte tvekat, för då skulle hon kanske inte behöva undra?

men som sagt, bara kanske.




Fri vers av st.alice
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-25 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

st.alice
st.alice